کمپین مردمی #نه_به_جق

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Amirreza Jokar started this petition to صدا و سیما and

نیاز های جنسی از نیاز های هر انسانیه، ولی چرا نباید خودارضایی کرد؟ نیاز های جنسی وقتی فرد به بلوغ میرسه جوونه میزنه، چرا نباید تا وقت آمزیش جنسی بهش بها داد؟ اول به دلایلی که ثابت میکنن فرد جقی از لذت آمیزش جنسی برخوردار نمیشه می پردازیم که دو دلیل عمده داره: یک اینکه دنبال چیزی میگردن که توی فیلم دیدن، تخیلاتی که خیلی کم پیدا میشه، دو اینکه محیط واژن با دست مرد خیلی فرق داره، اگه فرد به اون محیط عادت کنه دیگه نمیتونه از آمزیش لذت حقیقی رو ببره.

اما توی مسیر  ترک چند قانو وجود داره که رعایتشون باعث میشه تو این مسیر موفق باشید

قانون اول: سوپراتونو حذف نکنید چون فقط حجم هدر دادین بعد دوباره باید دانلود کنید. از همه کانالای +18 هم لفت بدید، سوپر نداشتن و نزدن هنر نیست، سوپر داشتن و نزدنه که میتونه تظمین کنه شما ترک کردید. *برای کسایی که تونستن تا مراحل قابل توجهی از مسیر ترک رو برن این قانون به حذف کردن سوپر ها تغییر میکند.

قانون دوم: ناگهانی نمیتونید ترک کنید و مرحله به مرحله باید پیش برید. مطمئنا اگه ناگهانی بخواید ترک کنید موفق نمیشید. اول دو روز، بعد سه روز و همین طور تا چهل و پنج روز، اگه تونستید چهل و پنج روز نزنید یعنی شما ترک کردید، اینجاست که قانو اول به کار میاد، اگه شما همه ی سوپراتونو پاک کرده باشین توی این مرحله بگا میرید.

پیشنهاد: اگه شق کردید برید پیش خانواده بشینید.

0 have signed. Let’s get to 100!