Petition Closed

جناب آقای دکتر محمدی
ریاست محترم کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی

با سلام
احتراما ضمن گرامیداشت سال اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل، به استحضار میرساند طرح اتصال فردوس به شبکه ریلی کشور در مورخه ۹۲/۷/۲۰ به شماره ۷۶۲۹۴۳ با کد ۶۴۳۵ در کمیسیون ماده ۲۱۵ قانون برنامه پنجم توسعه ، به تصویب رسید، که بر اساس آن وزارت راه و شهرسازی به عنوان دستگاه اجرایی و بهره بردار مشخص شده و طبق مصوبه مذکور این پروژه می بایست در سال ۱۳۹۳ شروع و در سال ۱۳۹۵ خاتمه می یافت و در سال ۱۳۹۶ نیز به بهره برداری می رسید. حال آنکه این پروژه در سال ۱۳۹۶ نه تنها به بهره برداری نرسیده است بلکه عملیات اجرایی آن نیز هنوز شروع نشده است. لذا از محضر جنابعالی و اعضای محترم کمیسیون اصل ۹۰ تقاضامندیم تا ضمن بررسی موضوع، نسبت به احقاق حق مردم ولایت مدار این منطقه که در سال ۱۳۸۰ نیز به دلایل نامعلومی از برخورداری از نعمت راه آهن محروم شده اند ، عنایت لازم را مبذول بفرمایید.

Today: SeyedMahdi is counting on you

SeyedMahdi Motahari needs your help with “ریاست محترم کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی: کمپین راه آهن فردوس-سرایان و جاده فردوس-دیهوک”. Join SeyedMahdi and 162 supporters today.