ارتقاء سطح خدمات بیمه بازنشستگان کشوری

0 have signed. Let’s get to 5,000!

رئیس‌جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی و هیئت محترم وزیران.

سلام‌علیکم.

"حمایت اجتماعی در سالمندی یکی از اصول حقوق بشر بر مبنای استانداردهای است که سازمان جهانی کار از آن پیروی می‌کند"

طبق ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال1386 (دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند در چهارچوب بودجه‌های مصوب و آئین‌نامه‌ای که به تصویب هیئت‌وزیران می‌رسد، کارمندان و بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنان را علاوه بر استفاده از بیمه پایه درمان، با مشارکت آنان به‌صورت هماهنگ و یکنواخت برای کلیه کارمندان دولت تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی قرار دهند) متولی پوشش بیمه پایه و تکمیلی کارکنان و بازنشستگان هر دستگاه توسط همان دستگاه مربوط که بازنشست شده‌اند باید انجام گیرد و  خدمات‌دهی و تعهدات بیمه پایه و تکمیلی برای پرداخت هزینه‌ها باید برای همه کارکنان و بازنشستگان آن دستگاه هماهنگ و یکنواخت باشد و تفاوتی بین شاغلین و بازنشستگان وجود نداشته باشد. متأسفانه عمل نکردن و عدم اجرای قانون فوق توسط مسئولین و بخصوص سازمان بازنشستگی که بیمه تکمیلی درمان برای حدود دو میلیون بازنشسته و افراد تحت تکفل آن‌ها را به‌صورت مناقصه عمومی یک مرحله‌ای هرساله برگزار می‌کند و هرساله بیمه آتیه سازان مجری آن به‌صورت حق‌العمل‌کاری می‌شود و ازآنجاکه این اقدام به‌منظور ارتقاءشان و منزلت بازنشستگان و کمک به حفظ سلامتی آن‌ها و افراد تحت تکفلشان است و بیشتر به‌منظور جلوگیری از تحمیل هزینه‌های سنگین درمان بوده، ولی متأسفانه و به دلیل نواقص اجرایی ،فنی و تخصصی و... موجب ایجاد ضرر و زیان‌های مالی، جسمانی و حتی جانی برای این قشر عظیم شده است که طبق نظرسنجی‌های انجام‌گرفته اکثریت بازنشستگان کشوری از ارائه خدمات بیمه‌ای توسط صندوق بازنشستگی به‌عنوان بیمه‌گر و به‌تبع آن بیمه آتیه سازان به‌عنوان مجری اظهار نارضایتی نموده‌اند، لذا خواهشمندیم تا پایان مردادماه متولی این بیمه طبق قانون به دستگاه اصلی و وزارتخانه اصلی انتقال یابد و قرارداد مربوط با شرکت بیمه‌ای منعقد گردد که به‌طور کامل و کارآمد پوشش حداکثری هزینه‌های انجام‌گرفته پزشکی را در برگیرد. در پایان اهم خواست‌ها و پیشنهادهای بازنشستگان کشوری به شرح زیر اعلام می‌گردد:

• تعیین دستگاه و وزارتخانه به‌عنوان بیمه‌گر بازنشستگان همان وزارتخانه
  • تأمین منابع مالی و اعتبار ویژه برای اختصاص یک ردیف بودجه به‌صورت سرانه و بسته‌های حمایتی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان و پوشش حداکثری هزینه‌های پزشکی بازنشستگان که به دلیل کهولت سن بیشتر در معرض بیماری و دیگر حوادث هستند و به دلیل ناکافی بودن حقوق دریافتی آن‌ها در پرداخت هزینه‌های پزشکی با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند.
  • انتخاب شرکت بیمه‌ای توانمند و قانون‌مدار به‌عنوان بیمه‌گر و یا مجری بیمه .
  • برداشت سقف سنی برای پرداخت بیمه عمر.
  • افزایش صددرصدی و یا حداکثری پرداخت هزینه‌های پزشکی طبق جدول ارائه‌شده.
  • تعیین سهمیه سالانه مشخص برای پرداخت هزینه‌های مربوط به دندانپزشکی و به‌خصوص ایمپلنت دندان که در حال حاضر اکثر بازنشستگان با چنین مشکلی مواجه هستند.

جمعی از بازنشستگان کشوری

Today: Mehdi is counting on you

Mehdi Mizanian needs your help with “ریاست محترم جمهوری دکتر حسن روحانی : ارتقاء سطح خدمات بیمه بازنشستگان کشوری”. Join Mehdi and 2,568 supporters today.