رسول خادم باید در کشتی بماند

0 have signed. Let’s get to 1,000!

جناب آقای دکتر روحانی
رییس محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
خبر استعفای رسول خادم، رییس فدراسیون کشتی ایران برای ما کشتی گیران و مردم کشتی دوست بسیار بهت آور بود. رسول خادم سرمایه، دانش، هویت و دارایی کشتی ایرانی است.
کمیسیون ورزشکاران فدراسیون کشتی ایران به نمایندگی از تمام کشتی گیران تیم های ملی در تمامی رده های سنی و به نمایندگی از مردم هواخواه و تمام جامعه کشتی ضمن درخواست از رییس جمهور محترم، جناب آقای دکتر حسن روحانی، در بازگرداندن آموزگار پهلوان مان، رسول خادم به آغوش خانواده کشتی، خواسته های خود را که همان دغدغه های ریاست فدراسیون کشتی ایران است در دو بند اصلی اعلام می کنیم:
یک. بازگشت رسول خادم کافی نیست
رییس جمهور محترم، آقای دکتر روحانی، از شما درخواست داريم خواسته های رییس فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران را با درک عمیقی از شرایط موجود کل ورزش ایران بررسی کنید و اجازه ندهید از این خواسته ها تعبیر اشتباهی بشود. اولین دغدغه مهم ما حمایت همه جانبه مسئولین از قهرمان ملی در میادین بین المللی است. بی شک راهکارهایی وجود دارند که ورزشکار ملی را در مواجهه با محرومیت های بین المللی محافظت کنند. این محرومیت ها دامان تمام رشته های ورزشی را خواهد گرفت. باید چاره ای اندیشید برای حل مسئله به جای پاک کردن صورت مسئله.
پیگیری های کمیته بین المللی المپیک در اجرای چارچوب های اخلاق ورزشی آنقدر جدی است که دیگر دیپلماسی کشتی ایران در برابر تعلیق نشدن ورزش ملی مان جواب نخواهد داد. تعلیق کشتی برای ما کشتی گیران یعنی تعلیق سرمایه زندگی مان.
از شما درخواست داريم با همفکری نهادهای مختلف و ذیربط هوشمندانه به کمک ورزش کشور بیایید تا بتوانیم در این جاده یکطرفه محرومیت ورزشکاران ایرانی را به حداقل رسانده و به یک تعادل لازم برسیم. بی شک پایه گذاری روابط دیپلماتیک ما را به راهکارهای جدیدتری خواهد رساند.
یکی از پیشنهادات ما در این راستا دیدار و رایزنی جنابعالی با نناد لالوويچ رئيس اتحاديه جهانی كشتی است تا برخی از مشکلات فوری و موجود مرتفع شود.
دو. بخش مهمی از مشکلات فدراسیون کشتی ایران مشکلات مالی است. در شان یک قهرمان المپیک و جهان که تمام اعتبار خودش را صرف موفقیت کشتی کرده است نیست که به جای تمرکز بر مناسبات و تعاملات ایران با قدرت های کشتی دنیا درگیر رفع هزینه های پایه ای فدراسیون شده و دائم نگران این امر باشد که بودجه فدراسیونش به موقع می رسد یا خیر. آیا مسئولان می‌دانند هزینه یک سال برگزاری اردو در ابعاد مختلف و هزینه اعزام تیم‌ها چقدر است؟ آیا مسئولان می‌دانند که تیم های کشتی ملی ایران گاها در اعزام های خارجی مجبور می شوند برای مسافرت بین دو شهر دور در کشور میزبان به جای هواپیما از اتوبوس استفاده کنند؟
جامعه کشتی از رییس جمهور محترم و وزیر محترم ورزش و جوانان انتظار دارد که كشتی را نیز همانند فوتبال در دستور اولویت های كاری خود قرار داده و تمهیداتی اندیشیده شود تا تنها دغدغه فدراسیون کشتی توانمندی فنی کشتی ایران در دنیا باشد و دغدغه های مالی آن به حداقل برسد.
جامعه کشتی صادقانه مواضع و خواسته های خود را با شما رییس‌جمهور محترم در میان گذاشت. سلامتی و موفقیت شما را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

خواسته های رسول خادم خواسته های ماست.

Today: کمیسیون ورزشکاران is counting on you

کمیسیون ورزشکاران فدراسیون کشتی needs your help with “دکتر حسن روحانی؛ رسول خادم باید در کشتی بماند”. Join کمیسیون ورزشکاران and 512 supporters today.