キャンペーン成功!

تعطیلی ادارات و مدارس در چند استان کشور اتفاق افتاده اما تمام خواسته‌هامون اجرایی نشد

716人の賛同者により、成功へ導かれました!

تعطیلی در چند استان کشور اتفاق افتاده اما تمام خواسته‌هامون اجرایی نشد..... کمپین رو متوقف میکنیم......و متعجب هستم که چرا تعطیلی باعث شد تا مردم به مسافرت برن، اين تعطیلات برای ماندن در خانه و نرفتن به بیرون از خانه بود که متاسفانه تعدادی از مردم فراموش کردن...... ممنون از شرکت در کمپین...... به امید روزی که هیچ محدودیتی برای زندگی کردن نباشه

今日:healthさんがあなたを必要としています

. healthさんは「دولت: تعطیلی ادارات، مدارس، اماکن مذهبی」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!healthさんと715人の賛同者と一緒に賛同しましょう。