0 have signed. Let’s get to 1,500!

حضور محترم مسئولان سازمان مرکزی محیط زیست، مسئولان محیط زیست استان خوزستان و شهرداری شهر اهواز،

چند روز پیش دوستداران حیوانات در شهر اهواز شاهد صحنه‌هایی دلخراش از سگ‌کشی برنامه‌ریزی شده توسط شهرداری منطقهٔ ۲ اهواز بودند و هنگامی که تلاش کردند از ادامهٔ آن جلوگیری کنند، مورد ضرب و شتم نیروهای شهرداری قرار گرفتند. این فیلم قسمت‌هایی از این ماجرا را نشان می‌دهد:

کشتار بی‌رحمانهٔ حیوانات به هر شکل و در هر جایی ناپسند و غیر اخلاقی است و بسیار تاسف است که یک شهرداری به جای پیدا کردن راه‌حل‌های انسانی برای مشکلات، دست به جنایاتی چنین می‌زند. مشکل حیوانات بیخانمان را می‌توان با روش‌های انسانی مثل گرفتن، عقیم‌سازی و واکسیناسیون و رهاسازی و با کمک دوستداران حیوانات و پناهگاه‌ها حل کرد. تجربهٔ کشورهای موفق در زمینهٔ مهار مشکلات حیوانات بیخانمان نشان داده است این تنها راهی است که در درازمدت جمعیت حیوانات بیخانمان را به طور موثر کاهش می‌دهد.

بدین وسیله از شما خواهشمندیم بانیان این جنایت را شناسایی و به اعمال آنها رسیدگی کنید و تدبیری برای آینده بیاندیشید تا در آینده حیوانات سرزمینمان قربانی این خونریزی‌ها و نامردمی‌ها نباشند.

با سپاس و قدردانی از شما

جمعی از حیواندوستان و طرفداران محیط زیست ایران

Today: Talin is counting on you

Talin Sahakian needs your help with “درخواست برای رسیدگی به سگ‌کشی در اهواز و ضرب و شتم دوستداران حیوانات توسط نیروهای شهرداری”. Join Talin and 1,196 supporters today.