درخواست برای جمع‌آوری درشکه‌های اسب میدان نقش جهان اصفهان

0 have signed. Let’s get to 1,000!

حضور محترم ریاست و مسئولان شهرداری اصفهان، شهرداری منطقه ۳ و شورای شهر اصفهان:
یک کارگر چند ساعت در روز کار می‌کند؟ ۸ ساعت؟ ۱۰ ساعت؟ ۱۴ ساعت؟ اگر زمانی اوقات فراغتی دست داد و خواستید در حین استراحت، کار صوابی هم در حق مخلوقات خدا انجام داده باشید، به میدان نقش جهان بروید و چند ساعت در آن بنشینید و اسب‌های درشکه‌ای را که دور میدان می‌چرخند زیر نظر بگیرید:
آنها از صبح زود تا دیرهنگام شب در حال دویدن دور میدان‌اند، بدون استراحت و رسیدگی کافی و گاهی حتی با پای آسیب دیده و در تابستان زیر آفتاب سوزان و بدون سایه‌بان. چه کسی بر رعایت حقوق این حیوانات نظارت می‌کند؟ به نظر می‌رسد هیچ کس!
میدان نقش جهان بدون شک یکی از زیباترین و چشم‌نوازترین میدان‌های دنیاست ولی عدم توجه به حقوق این حیوانات سبب می‌شود که هر بازدید کنندهٔ آگاه با قلبی اندوهگین از آن خارج شود.
شاید زمانی وجود اسب‌های درشکه در میدان‌ها نشانی از تاریخ و قدمت و وسیله‌ای برای جلب توریست بود ولی حالا دیگر اینطور نیست. امروزه در سراسر دنیا انتقادات به حقِ زیادی از طرف اکثریت مردم آگاه به استفاده از درشکه‌های اسب در شهرها وارد می‌شود و بسیاری از میدان‌های مشهور جهان در حال پایان دادن به استفاده از اسب‌های درشکه و جایگزین کردن آنها با ماشین‌ها و دوچرخه‌های برقی‌اند.

به طور کلی، اسب‌ها به هیچ عنوان برای کار در شهرها ساخته نشده‌اند. زمین سفت شهری، برای این حیوانات یک عامل درد و رنج است و این در حالی است که آنها هر روز سال از گرم‌ترین روز تابستان گرفته تا سردترین روز زمستان و در تمام طول روز باید روی این زمین سخت راه بروند یا بایستند و مرتب باری به مراتب سنگین‌تر از توان جسمیشان را بکشند. سم‌های آنها روی زمین سخت فرسوده می‌شود، آنها بیشتر اوقات از درد و سستی پاهای خود رنج می‌برند یا زخمی‌اند و اغلب، زخم‌ها و آسیب‌های آنها درمان نیز نمی‌شود. گاهی حتی آب کافی به این حیوانات داده نمی‌شود. هر سال تعداد زیادی از این اسبها در نتیجۀ سکتۀ قلبی در نتیجۀ گرما و کار بی‌وقفه در خیابان‌ها بر زمین می‌افتند و می‌میرند.
از طرف دیگر، کار کردن اسب‌ها در خیابان می‌تواند باعث بروز حادثه برای مردم یا خود آنها شود. اسب‌ها همه چیز را سیاه و سفید و دوبعدی می‌بینند. در نتیجه ممکن است برای نمونه یک دریچهٔ فاضلاب را به صورت چاهی بی‌انتها ببینند، به شدت وحشت کنند و رم کنند.
استفاده از چشم‌بند هم ظلم دیگری است که در حق این حیوانات می‌شود. اسب‌ها حیوانات گیاه‌خوارند و تمام حواس آنها طوری تعبیه شده است که به محض احساس خطر میدان دید بزرگی داشته باشند، بتوانند وضعیت اطراف خود را به خوبی برآورد کنند و در صورت لزوم فرار کنند. چشم‌بند با طبیعت اسب‌ها سازگار نیست.
علاوه بر این، سر و صدای شهری برای این حیوانات سرسام‌آور است. آنها برای زندگی در محیطهای شلوغ ساخته نشده‌اند. توجه کنید که در میدان نقش جهان، سه ماشین برقی برای حمل کالا و افراد معلول وجود دارد که گاه‌گاه باعث وحشت اسب‌ها می‌شوند. علاوه بر این، بعضی از درشکه‌چیان یک بوق در دست دارند و به هر مناسبتی یک صدای ناهنجار از آن خارج می‌کنند که هم برای اسب‌ها و هم برای بازدید کنندگان ناخوشایند است.
بدین وسیله درخواست می‌کنیم ترتیبی دهید تا درشکه‌های اسب با تعداد بسیار کمی ماشین برقی یا دوچرخه‌های پدالی جایگزین شوند و درشکه‌چیان وظایف دیگری را در میدان بر عهده بگیرند.

شایسته نیست در زیباترین میدان نصف جهان حیوانات استثمار شوند. لطفاً کاری کنید که این لکهٔ حیوان‌آزاری و بهره‌کشی بیش از این دور میدان نقش جهان نچرخد.

Today: Talin is counting on you

Talin Sahakian needs your help with “درخواست برای جمع‌آوری درشکه‌های اسب میدان نقش جهان اصفهان”. Join Talin and 555 supporters today.