درخواست بازگرداندن کتاب ریکویزیت به رفرنس رادیولوژی سال ۹۹-۹۸

Victory

درخواست بازگرداندن کتاب ریکویزیت به رفرنس رادیولوژی سال ۹۹-۹۸

This petition made change with 24 supporters!
Morteza started this petition to جناب اقای دکتر هاشمی (دبیر محترم هیئت بورد رادیولوژی)

جناب آقای دکتر هاشمی، دبیر محترم هیئت بورد رادیولوژی

با عرض سلام و ادب و تشکر از زحمات حضرتعالی و سایر اساتید در هیئت بورد رادیولوژی، همانگونه که مستحضرید، در منابع اعلام شده سال جدید برای آزمون های ارتقا و بورد دو تغییر عمده به چشم می خورد. یکی تغییر کتاب برنت نسخه ۴ به نسخه ۵ و دیگری حذف کتاب ریکویزیت موسکولواسکلتال و جابجایی مباحث حذف شده به فصول مربوطه از کتاب های هاگا و برنت. طبق اطلاع حضرتعالی، دستیاران سال های دو و سه و چهار تا کنون برای آزمون های برگزار شده، کتاب ریکویزیت را مطالعه نموده و برای استفاده در آزمون های بعدی یادداشت برداری و خلاصه نویسی نموده اند (به طور مثال دستیاران سال چهار، سه آزمون ارتقا طرح شده بر اساس کتاب ریکویزیت را گذرانده اند) و با کمال احترام به تصمیمات شما اساتید بزرگوار، به نظر می رسد حجم تخییرات منابع امسال برخلاف رویه قبلی، بیش از حد قابل جبران طی یکسال باشد. لذا از حضرتعالی خواهشمندیم، در صورت صلاحدید دستور فرمایید کما فی السابق کتاب ریکویزیت به عنوان منبع امتحانی سال جاری قرار گرفته و فصول متناظر از کتب هاگا و برنت حذف شود و این تغییرات به سال بعد موکول گردد. زحمات چندین ساله شما برای دستیاران رادیولوژی مزید امتنان است.

با تشکر فراوان، جمعی از دستیاران رادیولوژی دانشگاه های تهران، بهشتی و ایران

Victory

This petition made change with 24 supporters!