درخواست اخراج محمد باسط درازهی نماینده شهر سراوان به دلیل توهین به کشور و مردم ایران

0 have signed. Let’s get to 25,000!

در تاریخ ۲۶ آذر ۹۷ ویدئویی از محمد باسط درازهی نماینده شهر سراوان استان سیستان و بلوچستان در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در آن، آقای درازهی درخواستی خارج از ضوابط اداری از کارمند اداره گمرک دارد اما کارمند در برابر خواسته وی مقاومت کرده و سخنان این کارمند مبنی بر اینکه او ( درازهی ) نمی تواند به وی دستور بدهد، باعث می‌شود تا نماینده سراوان به این کارمند فحاشی کند. در ادامه کارمند اداره گمرک این نماینده مجلس را به مراجعه کنندگان معرفی می کند و پس از آنکه یکی از مراجعه کنندگان با این نماینده برخورد می کند، وی به کشور و مردم ایران توهین می کند سپس این مراجعه کننده با عصبانیت او را از ساختمان بیرون می اندازد.

پس از انتشار این فیلم در فضای مجازی، نماینده سراوان در دفاع از خود اعلام کرد که کارکنان اداره گمرک به مدت ۴۵ دقیقه جلوی او را گرفته و پس از فحاشی و توهین به او، قوم بلوچ، اهل سنت، مسئولین کشور و نمایندگان مجلس، وی را عصبانی کرده و سپس او را با بی ‌احترامی از اداره بیرون انداختند. وی در ادامه گفت که این افراد با استفاده از ترفندهای کامپیوتری ویدیو را پس از تحریف، برش و همگام سازی کلمات منتشر کرده اند. این نماینده مجلس مدرکی برای اثبات حرف هایش ارائه نکرده و با توجه به واکنش مراجعه کنندگان حاضر در محل به نظر می رسد که این ادعاها صحیح نبوده و او با قومی و نژادی کردن مسئله قصد دفاع از خود را دارد.

نماینده سراوان این موضوع را در روز سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷ به مجلس شورای اسلامی برده و اعلام کرد که در حال جمع آوری امضا برای استیضاح وزیر اقتصاد و اخراج رئیس گمرک به دلیل توهین به وی، قوم بلوچ و مردم سنی مذهب است.

ما امضا کنندگان این دادخواست به دلیل توهین و فحاشی این نماینده مجلس به کارمند اداره گمرک، کشور و مردم عزیز ایران به ویژه هموطنان بلوچ و سنی و سوء استفاده از سمت و قدرت، خواستار اخراج فوری محمد باسط درازهی از مجلس هستیم.

On December 17, 2018, a video of Mohammad Baset Dorrazehi, a member of Iran Parliament and representative of the Saravan people ( in Sistan and Baluchestan Province ) was posted on social networks showed that he was insulting an Iran Customs Administration employee after the man said that he could not take orders from Mr. Dorrazehi. ( According to the video, Mr. Dorrazehi had an illegal request. )

After Mr. Dorrazehi insulted the employee, he introduced the Parliament member to other visitors. One of the visitors said “Shame on Iran if you’re representative of the people”. The parliament member said “Yes shame on it.” and after that, the visitor got angry and threw him out of the building.

After the video was released, the Parliament member in his defense said that they kept him waiting for 45 minutes and then, they insulted him, the Baluch people, Sunnis, the authorities and other members of the parliament so he got angry. He also said that these people used computer tricks to crop the video and change his words. He has not provided any evidence to prove his words but according to the video and visitor's reaction, it seems that these claims cannot be correct and he wanted to use racism as a cover.

We, the signatories to this petition, have request for the immediate expulsion of Mohammad Dorrazehi from the Iran Parliament because of insulting the Iran Customs Administration employee, the country, Iranian people specially the Baluch people and Sunnis and using the power for his own personal gain.