حمایت از اقدام قضایی حامیان حیوانات شمال کشور

0 have signed. Let’s get to 25,000!
At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!

rwm mob started this petition to حامیان and

بسمه تعالی
در عکس فوق مشاهده میکنید که افرادی اقدام به قتل عام سگهای پناهگاه سگ های بی پناه شهرستان لنگرود(واقع در روستای خالکیاسر) کرده اند در مورد موضوع ذکر شده درخواست های متعدد توسط حامیان شهرستان لنگرود برای شهرداری-شورای شهر-دادگستری-فرمانداری ارسال شد و متاسفانه بی توجه به ماجرا قتل حیوانات آن را کنار گذاشتند.دراین راستا حامیان حیوانات شمال کشور قصد دارند تا با شکایت قانونی و درخواست مجازات حیوان آزار این موضوع را از طریق مراجع قضایی دنبال کنند .قابل ذکر است حیوان آزار مربوطه اولاً اقدام به تخریب پناهگاه و سپس کشتار جمعی حیوانات پناهگاه کرده است. با توجه به اینکه این اتفاق 1.باعث تشویش به کشتار 2.آزردگی و جریحه دارشدن اذهان واحساساته عموم مردم شده طبق قانون مجازات اسلامی جمهوری اسلامی ایران متهم فوق باید تحت مجازات بگیرد. بنابراین با درخواست از حامیان حیوانات شهرستان لنگرود پيگيري لازم برای موضوع باید انجام پذیرد. لذا با امضای این پتیشن شما نیز میتوانید با همراهي و حمايت خود را از این اقدام اعلام نمایید.

باتشکر از همراهی شما

0 have signed. Let’s get to 25,000!