حمایت از اقدام قضایی حامیان حیوانات شمال کشور

0 have signed. Let’s get to 25,000!

بسمه تعالی
در عکس فوق مشاهده میکنید که افرادی اقدام به قتل عام سگهای پناهگاه سگ های بی پناه شهرستان لنگرود(واقع در روستای خالکیاسر) کرده اند در مورد موضوع ذکر شده درخواست های متعدد توسط حامیان شهرستان لنگرود برای شهرداری-شورای شهر-دادگستری-فرمانداری ارسال شد و متاسفانه بی توجه به ماجرا قتل حیوانات آن را کنار گذاشتند.دراین راستا حامیان حیوانات شمال کشور قصد دارند تا با شکایت قانونی و درخواست مجازات حیوان آزار این موضوع را از طریق مراجع قضایی دنبال کنند .قابل ذکر است حیوان آزار مربوطه اولاً اقدام به تخریب پناهگاه و سپس کشتار جمعی حیوانات پناهگاه کرده است. با توجه به اینکه این اتفاق 1.باعث تشویش به کشتار 2.آزردگی و جریحه دارشدن اذهان واحساساته عموم مردم شده طبق قانون مجازات اسلامی جمهوری اسلامی ایران متهم فوق باید تحت مجازات بگیرد. بنابراین با درخواست از حامیان حیوانات شهرستان لنگرود پيگيري لازم برای موضوع باید انجام پذیرد. لذا با امضای این پتیشن شما نیز میتوانید با همراهي و حمايت خود را از این اقدام اعلام نمایید.

باتشکر از همراهی شما

Today: rwm is counting on you

rwm mob needs your help with “حمایت از اقدام قضایی حامیان حیوانات شمال کشور”. Join rwm and 16,359 supporters today.