جمع آوری امضا برای رعایت حقوق شهروندی فعالان محیط زیستی بازداشت شده

0 have signed. Let’s get to 25,000!

دوستان و عزیزان دوستدار محیط زیست
احتراما پس از رایزنی با حقوقدانان مبرز متن پیشنهادی با کمترین تغییر به صورت زیر اصلاح و  مجددا در سایت قرار گرفت
جهت مقایسه، متن قبلی در زیر درج گردیده است

"متن اصلی"

بسمه‌تعالی

جناب آقای صادق لاریجانی، ریاست محترم قوۀ قضاییه

با سلام و احترام

در روزهای اخیر شاهد بودیم چند تن از متخصصان محیط زیست و جامعه‌شناسی این مرز و بوم به اتهام ارتباط با بیگانگان، بازداشت شده‌اند. با کمال تأسف، یک تن از ایشان به نام دکتر سید کاووس سید امامی در زمان بازداشت، علیرغم صحت قوای جسمی و دماغی فوت شده که این موضوع سبب نگرانی عمیق جامعۀ فعالان محیط زیست گردیده است.

نظر به این که برابر اصل ۲۲ قانون اساسی، تعرض به جان انسان‌ها ممنوع و مطابق مواد ۳ و ۴ آیین نامۀ داخلی سازمان زندان‌ها ، این نهاد مکلف به حفاظت از جان زندانیان است؛ رسیدگی و تعقیب عاجل ضابطانی که در جریان فوت دکتر امامی اهمال یا تقصیری داشته‌اند، و نیز امکان دسترسی آزاد سایر بازداشت‌شدگان را به وکیل دادگستری که می‌تواند ضامن اجرای عدالت و پیشگیری از وقوع حوادث مشابه باشد درخواست داریم.

طرفداران محیط زیست جمهوری اسلامی ایران

رونوشت:

دفتر بازرسی بیت مقام معظم رهبری
جناب آقای روحانی، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای علی لاریجانی، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
جناب آقای هاشمی شاهرودی، ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام

=====================

متن قبلی

مقام معظم رهبری
ریاست محترم جمهور
ریاست محترم قوه قضاییه
ریاست محترم قوه مقننه
رییس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
محضر مبارک آن بزرگان نظام جمهوری اسلامی ایران عرض ادب و احترام

همانطور که استحضار دارید؛ متاسفانه تعدادی از کارشناسان خبره محیط زیست و جامعه شناسی در روز های گذشته به اتهام ارتباط با بیگانگان بازداشت شده اند لذا با توجه به اینکه یکی از بازداشت شدگان (آقای دکتر کاوس سید امامی) با کمال تاسف فوت کرده اند.
ما علاقمندان و طرفداران محیط زیست شدیدا نسبت به شرایط بازداشت و حبس افراد بازداشت شده نگرانی خود را اعلام داشته و علاوه بر آن که رعایت قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، برای رسیدگی به اتهامات وارده را خواستاریم و نیز درخواست رسیدگی به اهمال ضابطین قانونی در مراقبت از آقای دکتر سید امامی و روشن شدن حقایق، تسریع در رسیدگی عادلانه به وضعیت سایر بازداشت شدگان مربوط به پرونده ذکرشده و امکان دراختیار گرفتن وکیل، از آن بزرگواران استعانت داریم و امید به رسیدگی دقیق موضوع و رعایت حقوق انسانی و قانونی متهمان بسته ایم.
با نشکر
دوستداران و طرفداران محیط زیست

برای مشاهده ی فیلم چگونگی امضای تائید متن  به کانل تلگرامی #پایش_قوا به آدرس زیر مراجعه فرمائید

Today: محمد مهدی is counting on you

محمد مهدی شریعتی needs your help with “جمع آوری امضا برای رعایت حقوق شهروندی فعالان محیط زیستی بازداشت شده”. Join محمد مهدی and 18,592 supporters today.