ثبت روز ملی زیست شناسی در تقویم رسمی کشور

0 have signed. Let’s get to 200!

به نام خداوند پدید آورنده ی حیات

شما در این صفحه با امضای الکترونیک خود از "ثبت روز ملی زیست شناسی در تقویم رسمی کشور" حمایت کرده اید و راه را برای این اتفاق هموار میسازید .

برای ثبت امضای الکترونیک خود کافیست نام و نام خانوادگی و ایمیل خود را در قسمت خواسته شده وارد کنید ، کشور خود را از لیست انتخاب و نام شهر خود را وارد کرده - و در صورت علاقه دلایل حمایت خود را نیز اعلام کنید - سپس بر روی گزینه ی امضا کلیک کنید .

پیشنهاد میشود متن زیر را جهت آگاهی بیشتر مطالعه بفرمایید ، با تشکر

"همانطور که در مصوبه 648 شورای انقلاب فرهنگی آمده ، هدف از نامگذاری روزها و مناسبت‌های خاص، تقویت مؤلفه‌های هویت ملی ایرانیان و بزرگداشت شخصیت‌ها، ارزش‌ها و تحکیم پیوندهای دینی، فرهنگی، اجتماعی
سیاسی، اقتصادی و علمی در جامعه است. با توجه به اهمیت رو به رشد علم زیست شناسی و کاربرد های بسیار مهم آن ، ثبت روزی به نام زیست شناسی در تقویم بستری را برای جلب توجه عامه ی مردم به اهمیت این علوم و کاربرد های آن فراهم میسازد و موجب تکریم زیست شناسان و در آینده ی نزدیک پیشرانه ای برای پیشرفت های بزرگ در این علم خواهد شد .

انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی دانشگاه شاهد تهران تلاش دارد تا در ثبت این روز در تقویم رسمی کشور کوشش نماید که این کار حمایت تمامی زیست شناسان و علاقه مندان به این رشته و البته عامه ی مردم را طلب میکند .

برای انتخاب روز و یا اتفاقی مناسب برای این روز مشورت های فراوانی با بزرگان و بازنشستگان دانشگاهی زیست شناسی ، اساتید و دانشجویان این رشته صورت گرفت و بدین منظور نظر سنجی هایی انجام شد ؛ تمام این موارد جهت انتخاب دقیق فرد یا مناسبتی برای ثبت "روز زیست شناسی" در تقویم رسمی کشور عزیزمان ایران بررسی و انجام شد که با وجود دانشمندان و بزرگان بسیار و همچنین وقایع مهم برای کشور عزیزمان در عرصه زیست شناسی ، در آخر "مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی" چهره ماندگار کشوری و موسس پژوهشکده رویان مورد اتفاق افراد و مورد تایید نظرات و معیار ها ی بدست آمده بود . معرفی بیشتر ایشان به همراه توضیحات بیشتر در این مورد در وب سایت گروه زیست نوین انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه شاهد تهران بیان شده است که میتوانید در لینک زیر آنها را مشاهده نمایید :

مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی ، در مدت حیات پربرکتشان موفقیت های بسیار ارزشمندی را برای میهن عزیزمان کسب کردند که میتوان به گسترش روشهاي پيشرفته درمان ناباروري، ‌توليد و تكثير و انجماد سلولهاي بنيادي جنيني و همانند سازي (كلونينگ) ‌حيوانات و ... اشاره کرد که همواره در اعتلاي نام جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي بين المللي سهم بسزایی داشته اند .پرداختن به روحیات و ویژگی های اخلاقی ایشان در این مجال نمیگنجد و در صورت علاقه مندی میتوانید این مطالب را در لینک بالا دنبال کنید .

نتایج مشاورات و نظر سنجی های انجام شده ، روز پیشنهادی برای ثبت به عنوان روز ملی زیست شناسی را 14 دی ماه مصادف با درگذشت این دانشمند عزیز کشورمان پیشنهاد میکند.

نتایج حمایت های شما به همراه نتایج نظر سنجی ها و دیگر اسناد به شورای فرهنگ عمومی ،فرهنگستان علوم و انجمن علمی زیست شناسی ایران ارجا داده خواهد شد و به امید خدا شاهد رسیدن به این مهم خواهیم بود که به زودی “روز زیست شناسی” را در تقویم های کشور شاهد باشیم و همگی باهم آن را گرامی بداریم . "

Today: Shahed (University of Tehran) Scientific Society of Biology is counting on you

Shahed (University of Tehran) Scientific Society of Biology needs your help with “ثبت روز ملی زیست شناسی در تقویم رسمی کشور”. Join Shahed (University of Tehran) Scientific Society of Biology and 157 supporters today.