درخواست تخصیص ارز دولتی به دانشجویان جدید الورود کارشناسی

0 have signed. Let’s get to 500!

''هوالعادل''

احتراما بدین وسیله، جمع کثیری از دانشجویان ایرانی در شرف تحصیل در مقطع کارشناسی در خارج از کشور، مطالبات حقه خود را به منظور کسب مساعدت از مسئولان محترم و دستگاه های ذیربط بدین شرح بیان می داریم:

عطف به مجموعه مقررات موجود، ما دانشجویان مقطع لیسانس با اعتماد به قول مسئولین محترم مبنی بر امکان تهیه ارز مورد نیاز، از توان مالی خود اطمینان حاصل کرده و به منظور کسب دانش نسبت به ادامه تحصیل در خارج از کشور اقدام نموده ایم. با این وجود، اکنون که پس از صرف زمان و هزینه بسیار ، موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم گشته ایم، در تمامی مراجعات، برای اخذ ارز دولتی با درهای بسته، مبهم و پاسکاری های غیرمسئولانه مواجه می شویم.
پیرو مشکلات عدیده ای که در ارتباط با چگونگی تهیه و انتقال ارز در کشور حاکم است و نیز افزایش روز افزون قیمت ارز در بازار نامتعادل آزاد که بعضا به مبالغ هنگفتی خارج از تصور ما و خانواده هایمان می رسد، تقاضا داریم شرایط این بخش از متقاضیان را در نظر گرفته، و قوانین مربوط به تخصیص ارز اولیه و ارز دانشجویی را مورد بازنگری قرار دهید.
لازم به ذکر است که سیاست صحیح و راهگشای اعلام شده توسط دولت تدبیر و امید این بود که با شناسایی همه گروه های متقاضی "واقعی" ارز و تخصیص ارز دولتی ، از مراجعه آنها به بازار سیاه جلوگیری نموده و بازار آشفته ارزی را ثبات بخشد. لذا چنانچه نیاز ارزی دانشجویان مقطع کارشناسی ساماندهی نشود خانواده ها ناخواسته به بازار سیاه سوق داده خواهند شد و این با سیاست اعلامی دولت منافات دارد.
بنابراین متمنی است، امکان دریافت ارز دولتی را مشابه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا، برای دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی ، که بعد از تاریخ 31 اردیبهشت ماه سال 97 مشغول به تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور میشوند، فراهم آورید و لزوم حفظ کرامت و شرافت انسانی جوانان وطن را در ممالک خارجه از اهم واجبات برشمارید و با بینش و تدبیر خود راهکاری جهت رفع این نیاز مهم مبذول فرمایید.
پیشاپیش از مساعدت و حسن نظر شما مسئولین کمال تشکر و امتنان را داریم.

با احترام
دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی

Today: دانشجویان is counting on you

دانشجویان جدید الورود کارشناسی needs your help with “بانک مرکزی: درخواست تخصیص ارز دولتی به دانشجویان جدید الورود کارشناسی”. Join دانشجویان and 470 supporters today.