پشتیبانی از شاهزاده رضا پهلوی

0 have signed. Let’s get to 5,000!

حضور محترم شاهزاده رضا پهلوی و هم میهنان گرامی

در این لحظات سرنوشت ساز که درسرزمین مان ایران فریاد هزاران ایرانی آزادیخواه و ستم کشیده بلند شده است، وظیفه و رسالتی تاریخی بر دوش یکایک ما ایرانیان و بویژه سازمان های سیاسی در اپوزیسیون قرار گرفته که با اتخاذ سیاستی درست و همسو با فریادها و خواست مردم دلاور ایران زمین دین خود را به میهن ادا کنیم. گرچه ملت بزرگ ایران توانایی سرنگونی این رژیم ستمگر و جنایتکار را دارد ولی پشتیبانی  بین‌المللی از مبارزان و اعتراضات بحق آنها می‌تواند روحیه و قوت قلبی مضاعف به مردم دهد و روند تغییر رژیم را در ایران سرعت بخشد. تشکیل یک بدیل سیاسی دمکراتیک و سکولار که مورد تائید اکثریت ایرانیان در درون و برون مرز باشد نقش بسزائی در جلب پشتیبانی بین المللی برای فروپاشی رژیم تروریست پرور و آشوبگر جمهوری اسلامی و استقرار حاکمیت ملی را در ایران دارد.

ما بر این باوریم که وظیفه فوری و امروزین سازمان ها و تشکل های سیاسی در اپوزیسیون، صرف نظر از سلیقه ها و عقاید و آرمان های سیاسی، آغاز حرکتی استوار و نهایی برای دست یابی به آزادی، صلح، امنیت و رفاه ایرانیان و سربلندی ایران زمین است.

ایرانیان در سراسر جهان با هرنوع باور اعم از پادشاهی پارلمانی و یا ساختار جمهوری، برای تحقق این خواسته ها همانگونه که جوانان ایران زمین در شهرهای مختلف فریاد می زنند، و پیرو گفتگو های رسانه ای شاهزاده در چند روز اخیر، از ایشان درخواست می نمایند که به عنوان  پرچمدار و هدایت کننده مبارزات آزادیبخش ایران به تشکیل یک بدیل دموکراتیک در مقابل حکومت تمامیت خواه جمهوری اسلامی اقدام نمایند. در این راه ما  امضا کنندگان این تومار با تمامی امکانات از این بدیل و رهنمود های شاهزاده رضا پهلوی پشتیبانی خواهیم کرد .

امضاء کنندگان:

Today: Iman is counting on you

Iman Foroutan needs your help with “ایرانیان در سراسر جهان : پشتیبانی از شاهزاده رضا پهلوی”. Join Iman and 3,865 supporters today.