اعتراض به آزار و کشتار سگ‌ها در تهران

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 500.

حضور محترم شهردار کلانشهر تهران، آقای حناچی و سایر مسئولین،

در هفته‌های اخیر خبرهای بدی مبنی بر جمع‌آوری و کشتار سگ‌ها از چهار گوشهٔ تهران به گوش می‌رسند، خبرهایی که در نتیجهٔ عدم اطلاع‌رسانی درست، اصولی و فراگیر از سوی شهرداری‌ها در هاله‌ای از ابهام باقی می‌مانند و در نتیجه، توسط دوستداران حیوانات و کسانی که به اخلاق و کرامت جان احترام می‌گذارند ناباورانه و با اندوه فراوان دنبال می‌شوند چون این خبرها نه از نقاط دورافتاده و محروم کشور بلکه از مترقی‌ترین شهر ایران می‌آیند، از پایتخت... و این در حالی است که به نظر می‌رسید در سال‌های گذشته پیشرفت‌هایی در این زمینه در شهرهای مترقی‌تر ایران رخ داده‌اند. در صورت صحت این خبرهای بد، می‌توان گفت مسئولین مربوطه فراموش کرده‌اند که این حیوانات هم مانند ما از این آب و خاک سهمی دارند، شهروندان ایران‌زمین محسوب می‌شوند و سزاوار یک زندگی امن به دور از خشونت و آزارند. بر اساس اطلاعات رسیده، این اقدامات در پی کشف یک سگ مبتلا به هاری که از قضا سرپرست هم داشته است و توسط یک روباه گاز گرفته شده بوده است انجام شده‌اند. بدیهی است کشف ابتلا به هاری در یک حیوان گاز گرفته شده توسط حیوان وحشی دلیل محکمی برای نگرانی از ابتلای سگ‌های دیگر به هاری نیست. گذشته از این، خشونت و کشتار، راه جلوگیری از گسترش این بیماری نیست. این مسئله در بسیاری از کشورهای دیگر با راه های انسانی‌تر حل شده است و یا در حال حل شدن است.

بدین وسیله از شما خواهشمندیم دستور فرمایید تا:

۱-در این مورد شفاف‌سازی شود و با توجه به اینکه ظرفیت همهٔ سوله‌ها پر است مشخص شود سگ‌های جمع‌آوری شده به کجا برده می‌شوند و چه سرنوشتی در انتظار آنهاست.

۲- به تمام آزارها، خشونت‌ها و کشتارهای احتمالی در برابر این حیوانات بی‌گناه پایان داده شود و برای کنترل جمعیت این حیوانات و جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری‌ها، پروژه‌های اصولی و درست و خوش‌برنامهٔ عقیم‌سازی بدون اعمال خشونت و آزار و همچنین، واکسیناسیون سگ‌های بدون سرپرست اجرا شوند، بودجه و امکانات کافی به این پروژه‌ها اختصاص داده شود و در این راه از همکاری سازمان‌های مردم‌نهاد و حامیان حیوانات سود برده شود تا این مشکل با روش‌های انسانی و بدون اعمال خشونت، آزار و جنایت و به صورت اصولی و دائمی حل شود.

بی‌صبرانه منتظر شفاف‌سازی و خبرهای امیدوار کنند از سوی شما هستیم.

با سپاس،

جمعی از طرفداران حقوق حیوانات و محیط زیست و مخالفان کشتار و آزار