اجرای مصوبه 86 نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت

0 have signed. Let’s get to 500!

بسمه تعالی

اعضای محترم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام

در سال 1389و 1390 در دو دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی پزشکی ، سهمیه مازاد محروم بر اساس قانون برقراری عدالت آموزشی مصوب 1389 مجلس اعمال گردید. ما نویسندگان این نامه تعدادی از متخصصانی هستیم که در این دو دوره بر اساس اعلام سازمان سنجش پزشکی در آزمون دستیاری پذیرش شدیم و طبق قانون مذکور به اجبار از ما تعهد سه برابری مدت تحصیل گرفته شد. بر اساس دفترچه راهنمای آزمون دستیاری در آن زمان با علم وآگاهی بر اینکه اگر درسهمیه آزاد رشته محلهای انتخابی قبول نمیشویم آنگاه در سهمیه مازاد محروم پذیرفته خواهیم شد در آزمون شرکت کردیم و سهمیه محروم رو به عنوان جایگزین دوم انتخاب کردیم ولی در عمل چنین نشد و همه ما با توجه به اینکه در سهمیه آزاد همان رشته در دیگر دانشگاهها پذیرفته میشدیم ولی برایمان سهمیه مازاد محروم انتخاب گردید که این امر منجر به  تعهد 12 ساله بجای دو ساله سهمیه آزاد گردید. ایراد سنجش ما در آزمون ، با پیگیریها و تحقیق و تفحص جناب آقای دکتر محمد باقر لاریجانی معاون محترم آموزشی و دبیر شورای   آموزش  پزشکی و تخصصی  وزارت بهداشت آشکار گردید و تحت مصوبه ای بنام نشست شماره هشتادو شش شورای آموزش پزشکی و تخصصی به کلیه واحدهای زیر مجموعه ابلاغ گردید که به پیوست بحضورتان ارسال میگردد. بلافاصله بعضی واحد های ذیربط همانند معاونت درمان با اعمال فشار و اعتراض به چنین مصوبه ای خواستار بررسی این مصوبه در شورای حقوقی وزارت بهداشت شدند که در این شورا مصوبه مذکور را مغایر قانون مجلس(قانون برقراری عدالت آموزشی) دانستند و متعاقبا وزیر محترم امضای خود را پس گرفتند. چندین بار به معاونتهای مختلف وزارتخانه مراجعه کردیم ولی همگی بدون اطلاع از کیفیت و اشکال سنجش و پذیرش ما در سهمیه مذکور اعلام کردند که چنین مصوبه ای مغایر قانون مجلس میباشد. با عنایت به مطالب فوق ذکر چند نکته ضروری است:

با توجه به درخواستهای متعددی که توسط ما از معاونت محترم آموزشی شد ، کار کارشناسی بصورت کاملا تخصصی بر روی نحوه سنجش ما انجام گردید که در نهایت با توجه به حساسیت و دقت نظر جناب آقای دکترمحمد باقر لاریجانی(که دقت، نکته سنجی و سخت گیری ایشان در مسایل اداری در وزارتخانه بر کسی پوشیده نیست) منجر به تصویب و ابلاغ مصوبه نشست 86 شورای تخصصی پزشکی گردید.

شورای حقوقی وزارتخانه بیان داشته است که این مصوبه مغایر قانون برقراری آموزشی است ، به عبارت دیگر وزارتخانه نمیتواند مدت طرح متعهدین سهمیه مازاد محروم را کم کند. ولی مسئله اینجاست که مشمولین مصوبه نشست 86 طبق اشتباه سنجشی در ین سهمیه قرار گرفته اند والا در اصل سهمیه آنان آزاد میباشدو وزارتخانه میتواند مدت طرح آنان را کم کند، لذا بیان مغایرت نشست 86 با قانون مصوب مجلس بی وجه و فاقد محمل قانونی است.

به موازات پیگیریهای ما مشمولین مصوبه 86، تعداد زیادی از متعهدین مازاد محروم که مشمول نشست 86 نمی شدند با طرح شکایتی به دیوان عدالت اداری تقاضای ابطال تعهد سه برابری مازاد محروم شدند  که در دیوان شکایت آنها رد شد. لازم به تاکید است که دادخواست این افراد هیچگونه ارتباطی با ما مشمولین مصوبه 86 ندارد( بارها جهت  مخدوش کردن مصوبه نشست 86 معاونت محترم آموزشی در معاونتهاو واحدهای مختلف و مخالف اعلام کرده اند که مصوبه 86 در دیوان رد شده است که خلاف واقع است.)

با توجه به مطالب ارایه شده فوق درخواست ما از ریاست و اعضای محترم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اینست که نسبت به احقاق حق ما عنایات ویژه خود را مبذول بفرمایید.

با تشکر

07/01/1397

مشمولین مصوبه 86 نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت

Today: Ali is counting on you

Ali Sarmast needs your help with “اجرای مصوبه 86 نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت”. Join Ali and 421 supporters today.