Petition Closed

Јоцо да трча во Катланово

This petition had 80 supporters


Јоцо веќе повеќе од година се мачи со повреда и веќе време е да се врати да трча. Катланово е наредниот викенд и е навистина одлична прилика да се види до каде е со повредата и дали може веќе да се врати на trail стазите.
Напомена: Неќеме да го форсираме со цел да се оштети уште повеќе, само ако он смета дека може.Today: Igor is counting on you

Igor Josifov needs your help with “Јовица Јованчев: Јоцо да трча во Катланово”. Join Igor and 79 supporters today.