ГО Комітет з питань корупції

0 людей подписали. Следующая цель: 100
ГО Комітет з питань корупції создал(а) эту петицию, адресованную Євген Кравцов, Залізна дорога и

Шановні друзі, наше місто Буча - є супутником залізної дороги вже більше 100 років. Фактично: воно будувало, у нас було перше поселення поляків, що працювали в депо залізниці, інженери, будівельники, у нас була спеціалізована Залізнична школа (тепер ЗОШ №1 міста Буча). Кажуть, що письменник Михайло Булгаков, будучи студентом підробляв кондуктором на гілці пасажирського поїзду Київ - Буча. Але є проблема економічної справедливості - залізна дорога вже багато років не зважає при призначенні вартості квитка на пасажирський рух всередині нашого міста. Створює вразливі умови для власної економіки. Тепер - вартість квитка в межах міста та вже - Бучанської ОТГ, ст.Буча, Склозаводська, Ворзель, Кічеєво, Лісова Буча складає 11 гривень. Це та сама вартість, як і доїхати до Києва чи Бородянки. Це є "дурна практика", бо залізна дорога втрачає значення місцевого перевізника, та перекладає навантаження на інші види транспорту. в межах міста - перевізники-маршрутники мають тариф 7 гривень. Ще гірше ситуація з місячними проїздними, вони є не виваженими та розробляються за незрозумілою моделлю. Ми, бучанці, вимагаємо економічної справедливості! Підтримаємо петицію!

0 людей подписали. Следующая цель: 100