Македонија на ЕП во старите дресови!

0 have signed. Let’s get to 25,000!

At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!
At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!

Го имавме можеби најубавиот дрес која некоја фудбалска репрезентација го имала! Наместо, да играме со дресот кој носеше радости и победи, дресот за кој целиот фудбалски свет зборуваше колку е уникатен и убав, стручњаците во ФФМ решиле да направат нови дресови, кои воопшто не ја содржат препознатливата црвено-жолта боја и личат како дрес на Летонија. Срамота! Додека не е предоцна, повлечете ги овие дресови од употреба, вратете ги старите и претставете ја Македонија во најдобро светло!Today: Filip is counting on you

Filip Zdraveski needs your help with “Фудбалска федерација на Македонија: Македонија на ЕП во старите дресови!”. Join Filip and 16,550 supporters today.