Победа

Відмовитись від поїздки на етап Кубка Світу з біатлону 2017/2018 в Тюмені

Эта петиция выиграла с 31 подписантом!

В період з 22 по 25 березня 2018 року в російському місті Тюмень відбудеться останній етап Кубка Світу з біатлону. Враховуючи ситуацію, яка склалась в російському спорті (особливо, російському біатлоні), вважаємо проведення заходу такого рівня на території Росії толеруванням порушень правил проведення змагань та вживання допінгових препаратів у професійному спорті.

Станом на 25 лютого 2018 року біатлонні збірні США та Чехії, попередньо, відмовились від участі в тюменському етапі. Українська збірна, поміж шанування спортивних цінностей, має ще й власні окремі причини не їхати на цей етап: російська агресія на сході нашої держави та незаконна анексія Криму. І хоча спорт потрібно завше відмежовувати від політики, залишаються окремі речі, які не можуть бути предметом торгу чи спекуляцій: власна гідність, справедливість та честь національного прапора.

Відповідно, закликаємо Федерацію біатлону України в особі її Президента Бринзака Володимира Михайловича відмовитись від участі в змаганнях на етапі Кубка Світу з біатлону в Тюмені (сезону 2017-2018 років). В іншому випадку - пояснити власну позицію та позицію Федерації.

Cегодня Andrii рассчитывает на вас

Andrii Dutchak нуждается в вашей помощи с петицией «Федерація біатлону України: Відмовитись від поїздки на етап Кубка Світу з біатлону 2017/2018 в Тюмені». Andrii и 30 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.