Петиција против законот за јазици

Петиција против законот за јазици

0 have signed. Let’s get to 35,000!
At 35,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!
Соживот во Македонија started this petition to Уставен суд на Република Македонија

Денес имаме флагрантно кршење на Уставот. Денес СДСМ и Заев ја поништија волјата на граѓаните. Од оваа одлука никој нема да живее подобро. Само затоа што две партии се договориле, изгласаа неуставен и штетен закон. Ваквиот чекор е удар врз соживотот, некој свесно не турнува во сценарио во кое влогот е Македонија.

Помогнете Уставниот Суд да знае дека МНОЗИНСТВОТО Македонци и Албанци се ПРОТИВ овој закон. Споделете и пратете по пријатели за да не има во што поголем број кога оваа петиција ќе биде испратена до Уставниот суд!!!

0 have signed. Let’s get to 35,000!
At 35,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!