Да ни се вратат парите што ги "Дониравме" со Новиот Трик на МОЈДДВ мобилните апликации!

Да ни се вратат парите што ги "Дониравме" со Новиот Трик на МОЈДДВ мобилните апликации!

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Stefan Taseski started this petition to Управа за јавни приходи

Од денес МОЈ ДДВ мобилните апликации, со новата верзија имаат додадено ново копче врз Скенирај копчето и притискањето на истото значи "Донирај". Нема никаква потврда, дали си согласен или не ... така што сите што на брзина се најавуваат и кликаат Скенирај, сега кликаат Донирај и оваа акција е еднонасочна. Нема назад, парите што требало да ви бидат вратени за Јануари, Фебруари и Март, ги нема повеќе.

Бројот на донации во изминативе час и половина се зголеми 500. Ако просечно секој имал по 1000 ден поврат, тоа се 500.000 денари. Тоа е половина милион.

Сите кои бевме измамени со овој трик, и нашите пари се одземени без наша согласност, бараме да ни бидат вратени!

Доколку се согласувате слободно искажете си го мислењето и дадете им оценка на овие апликации на следните линкови:

Доколку сте андроид корисник:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.accent.vatret

Доколку сте IOS корисник:
https://apps.apple.com/us/app/moj-ddv/id1472553785?fbclid=IwAR0bomqKyBStbm2SEVYIdw-Udgt2CadU4BTyGizvz1ZxDfmDqYsw0tNDM40

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!