Укинување на Зелениот картон за Македонските возила

0 have signed. Let’s get to 1,000!


„Плаќаме најскап зелен картон во Европа под изговор дека не сме членка на ЕУ!

На Србите кои не се членки на ЕУ не им треба Зелен картон за ЕУ, само за Македонија и БиХ кој чини 8 евра за една година!

Осигурителните компании во Србија се домашни, немаат ниту една странска како нас од Словенија и Австрија, Хрватска… но сепак ние немаме привилегии и плаќаме најскап зелен картон!

Дали има некој во државава да го среди ова или ќе не третираат како „овци“ и ќе не „стрижат“ како сакаат!?“Today: ana is counting on you

ana stojanovska needs your help with “Укинување на зелениот картон: Укинување на Зелениот картон за Македонските возила”. Join ana and 839 supporters today.