Ужгородцям потрібні дороги з асфальтом !

0 людей подписали. Следующая цель: 100

Ужгородському міському голові

Андрііву Богдану

Ми, ужгородці,  платники податків, звертаємось до вас, як до обраного громадою головного менеджера нашого міста. Ми обурені станом автошляхів в місті Ужгороді. На сьогодні асфальтове покриття вже другий рік повністю відсутнє на центральних вулицях нашого міста: вулиця Митрака - площа Петефі. Вулиця Собранецька - вже більше як пів-року без асфальту. За цей час на вказаних вулицях з'явилися велетенські ями та вибоїни. Щодня ми, ужгородці, змушені їздити цими вулицями і наші автомобілі зазнають значної шкоди через відсутність асфальтового покриття на автошляхах. Як громада і платники податків ми вимагаємо організувати роботу відповідних служб для ремонту і асфальтування вказаних доріг бо нам набридло ремонтувати автівки після пересування Ужгородом.

Cегодня Olesya рассчитывает на вас

Olesya Rudman нуждается в вашей помощи с петицией «Ужгородська міська рада: Ужгородцям потрібні дороги з асфальтом !». Olesya и 26 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.