ПРАВДА И ЗА СРБЕ

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Forum Narodne Svesti started this petition to Српски народ

ПРАВДА И ЗА СРБЕ
Циљ петиције је подизање свести Срба о томе да, захваљујући западним цетрима моћи, једино за Србе, од свих европских народа, на Западу нема правде и да је неће ни бити док је они сами не затраже и за њу се не изборе. Подизање свети о томе јачаће отпор Срба према лажима, којима их ти исти центри моћи наговарају да албанској националној мањини уступе АП Косово и Метохија и отворе пут за „коначно решење“ српског питања: нестанак Србије као функционалне државе, разбијање језгра српског народа и његово жигосање као геноцидног.

1.ТРАЖИМО да Генерална Скупштина Уједињених Нација усвоји резолуцију којом се осуђује геноцид над српским народом у Независној Држави Хрватској.

Над српским народом у Независној Држави Хрватској је извршен геноцид на тако бестијалан начин какав није забележен у укупној писаној историји Европе. Срби нису убијани они су мучени до смрти на 57 различитих начина. Усташе су разбиле језгро српског народа на територији Независне Државе Хрватске, па су тако највише допринеле „коначном решењу“ српског питања.

2.ТРАЖИМО да Парламентарна скупштина НАТО пакта усвоји одлуку о накнади штете изазване бомбардовањем СР Југославије.

НАТО пакт је, да би подржао оружану побуну албанске националне мањине у АП Косово и Метохија, бомбардовао СР Југославију без одлуке Савета Безбедности УН. За 78 дана бомбардовао је све што је било вредно бомбардовања и тиме укупан друштвено економски развој Србије вратио за више од пола века уназад. Тако је НАТО угрозио материјалну основу Србије, као функционалне државе и значајно допринео „коначном решењу“ српског питања.

3.ТРАЖИМО да Конгрес САД и Европски парламент усвоје Резолуцију о решавању статуса АП Косово и Метохија уз поштовање територијалног нтегритета Републике Србије, укључив територију АП Косово и Метохија.

Албанска национална мањина у АП Косово и Метохија је једнострано усвојила Декларацију о независности такозване државе Косово. Албанска национална мањина у АП Косово и Метохија је имала право на декларацију, али не и на ефективну сецесију од Републике Србије. То је у супротности са међународним правом, које право на сецесију даје народима а не и деловима народа у другим државама, у супротности са Резолуцијом СБ УН 1244 и противна Уставу Републике Србије. Упркос томе највећи део западних држава је под притиском центара моћи, спонзора такозване државе Косово, признало ту творевину као незваисну државу. Ефективна сецесија АП косово и Метохија води лаби „коначном решењу“ српског питања.

Масовним потписивањем петиције показаћемо агресору да је у српском народу створен ментални отпор према свима који му као милостињу нуде да сам изабере најбезболнији начин за самоубиство. Тај отпор је најважнији услов за прву победу српског народа у једном психолошком рату и за трајно откњање ужаса „коначног решења“ српског питања.

Коаутор петиције: Фејсбук група: "Одбрана у психолошком рату против Срба".
Томислав Јовановић, експерт за психолошки рат.

0 have signed. Let’s get to 200!