Против промена на Уставното Име на Република Македонија !!!

0 have signed. Let’s get to 5,000!


Македонија ИМЕ не менува,

Македонија во ЕУ и НАТО не влегува !

Кој сака $€£¢ и друг кеш да заработува,

Слободно далеку од тука нека отпатува !Today: Zoran is counting on you

Zoran Makedonski needs your help with “Собрание на Република Македонија : Против промена на Уставното Име на Република Македонија !!!”. Join Zoran and 3,551 supporters today.