Victory

СЛОБОДА ЗА РОТВАЈЛЕРОТ ШТО БЕШЕ ГРЕШНО ОБВИНЕТ ЗА НАПАД НА ЖИТЕЛИТЕ ВО СКОПЈЕ

This petition made change with 4,137 supporters!


http://www.telma.com.mk/vesti/crniot-rotfajler-greshka-na-sistemot

Погледнете ги овие ангелски очи кои бараат, дом, љубов и внимание.
Токму овие очи, овој живот кој што беше погрешно обвинет за напад на жителите во Скопје, ќе згасне за неколку дена во Вардариште. Многу извори велат дека, овој ротвајлер не е оној кој што ги напаѓал  и бил агресивен, туку овој ротвајлер во грешно време и место се појавил и бил заловен. Најверојатно едноставно властите сакаат да го стишат овој хаос настанат поради нападите од агресивното куче и по брза постапка пронајдоа решение за да ги смират граѓаните со тоа што ќе успијат сосема друго куче и така ќе го решат овој проблем. НО НИЕ НЕ СМЕЕМЕ ТОА ДА ГО ДОЗВОЛИМЕ!Today: Animal is counting on you

Animal Activist needs your help with “Скопје : СЛОБОДА ЗА РОТВАЈЛЕРОТ ШТО БЕШЕ ГРЕШНО ОБВИНЕТ ЗА НАПАД НА ЖИТЕЛИТЕ ВО СКОПЈЕ”. Join Animal and 4,136 supporters today.