Прошу Пидтримати https://petition.president.gov.ua/petition/42994

0 людей подписали. Следующая цель: 100

Прошу Вашої Допомоги: а Саме підтримати мною Петицію Про Права Інвалідів ті що залишилися одні Сам на сам зі своєю бідою : А Саме інвалідам сиротам, ті що опинилися в тяжких життьєвих обставинах , ті що не мають сторонньої допомоги, та близких людей , ті що опинилися без житла , без власної на то вини, або волі. Тому прошу пітримати мою питицію, щоб в таких осіб був розмір пенсиї ні менж ніж 3200 гривень. для цього потрібно набрати протягом 90 днів 25000 тисяч голосів, щоб питиція була розглянута Президентом України . тому прошу долучитися та зробити ще трохи добра в цьому світі. прошу проголосувати за цей закон на сайті https://petition.president.gov.ua/petition/42994
Для цього Вам потрібно зареєструватися та пітримати мою петицію , дуже Вам Дякую Також прошу поділитися та надіслати всім своїм друзьям рідним знаемим. вірю що навіть одна людина може змінити закон. дуже прошу допоможіть адже 25000 тисяч голосів це дуже Багато А Саме Ваш голос може бути вирішальним . дякую
Прошу підвишити пенсії Інвалідам котрі залишилися сиротами, та не мають рідних людей, та власного житла . людям котрі дійсно потрибують нормального життя .

Cегодня Sergey рассчитывает на вас

Sergey Mokreev нуждается в вашей помощи с петицией «Президент України: Прошу Пидтримати https://petition.president.gov.ua/petition/42994». Sergey и 6 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.