Припинити злочини психіатрів в Україні

0 людей подписали. Следующая цель: 100
Ljudmyla Tymoshenko создал(а) эту петицию, адресованную Президент України, и

У 2014 році у відділенні Дніпропетровської психіатричної лікарні мені встановили діагноз. Психіатр прописала в документі вигадані нею вислови і перекручені з точністю до навпаки мої відповді на запитання членів комісії. Мій один голос проти трьох підписів лікарів з більш як 20-річним стажем нічого не вартий без доказів. У таких ситуаціях доказом буде тільки аудіо і відеозапис запитань і відповідей обох сторін. Навіть у магазинах стоять відеокамери, щоб попередити крадіжку матеріальної речі. У таких спеціалізованих закладах, в яких вирішується доля і майбутнє людини потрібно НА ЗАКОНОДАВЧОМУ РІВНІ установити аудіо і відео фіксацію запитань психіатрів і відповідей громадянина, на основі яких лікарі  виписуватимуть якийсь діагноз. Ви знаєте, який зараз рівень моралі і корупції в державі: якщо психіатр вчинить злочин, то він далі працюватиме, потім спокійно вийде на пенсію. Як мінімум прийняття такого закону врятує якщо не мій втрачений час і зламане життя, то майбутнє інших: Вас, Ваших рідних, близьких, друзів чи знайомих.

0 людей подписали. Следующая цель: 100