Петиция закрыта

НАГОРОДЖЕННЯ ОРДЕНОМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ВАСІЛЬЄВОЇ ОЛЕНИ

Эта петиция собрала 122 подписанта

Відома правозахисниця, громадсько-політичний діяч є автором і керівником проекту «Груз 200 із України в Росію», завдяки якому світ, всупереч брехні влади Російської Федерації, вперше дізнався про наслідки неоголошеної війни, яку проводить проти Україна Російська Федерація.
На сьогодні зібрані і оприлюднені О.Васильєвою відомості про загиблих на цій війні громадян РФ містять 3082 прізвища.
Враховуючи, що згідно Указу Президента РФ В.Путіна «Про внесення змін до переліку відомостей, які належать до державної таємниці, затверджених Указом Президента Російської Федерації від 30 листопада 1995 року № 1203», відомості, які розголошують втрати Міноборони Росії в мирний час, є секретними групою волонтерів під керівництвом О. Васильєвої проведено безпрецедентну роботу з пошуку і оприлюднення правдивих відомостей щодо витрат громадян РФ у цій війні.
Крім того, О.Васильєва є автором фільму «Україна: в пошуках правди», завдяки якому цивілізований світ вперше дізнався про загарбницьку, людиноненависницьку політику, яку проводять і будуть проводити представники так званого «русского міру» по відношенню до інших країн.
За громадянську мужність, відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, активну багаторічну гуманістичну, громадську діяльність в Україні і поза її межами, самовіддане служіння Українському народу, нагородити О. Васильєву орденом Небесної Сотні з врученням їй Знаку Ордену.

Cегодня Oleg рассчитывает на вас

Oleg Aliev нуждается в вашей поддержке петиции «ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ П.ПОРОШЕНКУ: НАГОРОДЖЕННЯ ОРДЕНОМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ВАСІЛЬЄВОЇ ОЛЕНИ». Oleg и 121 участник этой кампании рассчитывают на вас сегодня.