Спасите Мариинского Театра: остановить стройку метро и укрепить грунты под театром

0 людей подписали. Следующая цель: 1 500

Грнуты под исторической сцены Мариинского театра двинулись из-за движения и работы над новой станции метро рядом. Город обсуждает где дальше копать для входа и выхода в метро, но главнее сейчас - спасти здания Мариинского театра, которое уже подвергался структуральные ущерб. Мы просим город, мэр, и метрополитан города приостановить всю стройку связано со станции метро "Театральной" на данном этапе, и фокусировать работу на укрепление грунты и базу под театром до того, как стены, полы и все части театра больше не будут под угрозой. Закрыть и сделать реконстркуцию театр - не вариант, поскольку такая работа ведет к потеря форму, материалы и историю великого Императорского здании, сводя его к статус новой подделкой без исторической значении.

Save the Mariinsky Theatre: stop metro construction for the "Teatralnaya" stop and reinforce the subsoil and foundation beneath the theatre.
The subsoil under the historical stage of the Mariinsky Theatre has moved due to the movement and work on the new metro station next to the theatre. The city is discussing where to dig for the metro entrance/exists, but the most important thing right now is to save the theatre building, which has already undergone structural damages. We are asking the city of Saint Petersburg, the mayor, and the metropolitan (metro) organization to stop all construction associated with the "Teatralnaya" stop at this point, and focus work on strengthening the foundation under the theatre until the walls, floors and all other parts of the theatre are no longer threatened. Closing and reconstructing the theatre is not an option, since that type of work will lead to a loss of form, materials and history of the great Imperial building, leading it to the status of a new imitation without historical significance. The signatures below all support this plan, please heed them.