Вимагаємо покарання для осіб, що здійснюють вбивства тварин в притулку в Пирогові!

0 людей подписали. Следующая цель: 25 000

27.12. 2017 на території притулку для бездомних тварин в  Пирогові невідомими особами в черговий раз було розстріляно собаку. Собаці умисне прострілили голову. Невідомі особи зумисне знищують тварин у притулку не вперше! Лише за місяць невідомими на білому мікроавтобусі чотири рази були обстріляні стіни притулку!

Поліція, або взагалі відмовляється приїжджати, або відмовляється розслідувати дані злочини, чим порушує прийнятий Верховною Радою України Закон №5119-1 від 22 червня "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження гуманного ставлення до тварин)." Законом доповнено Кримінальний кодекс та Кодекс про адміністративні правопорушення статтею "жорстоке поводження з тваринами". Відповідно до прийнятого закону, жорстоке поводження визначається як "знущання над тваринами, в тому числі бездомними, що спричинило муки, що завдало їм фізичні страждання, тілесні ушкодження, каліцтва або призвело до загибелі", який набув чинності 4 серпня 2017 року. Вимагаємо щоб поліція виконувала вимоги Закону Про захист тварин від жорстокого поводження та ст. 229 КПК України "ПРО ПОКАРАННЯ ЗА ЖОРСТОКІСТЬ ПО ВІДНОШЕННЮ ДО ТВАРИН."

Прохання до всіх небайдужих підписати і поширювати дану петицію. Допоможіть зупинити ці жортскокі вбивства!

Cегодня Alisa рассчитывает на вас

Alisa Grischenko нуждается в вашей помощи с петицией «Поліція: Принипити жорстокі вбивста тварин в притулку в м. Пирогові!». Alisa и 18 547 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.