Подписване за забрана на политиците да обявят война. Задължителен референдум

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 2.500!

Войните не защитават общия интерес на хората към околната среда, вместо това те са обикновеният бизнес за политици и компании. Този бизнес, който убива много хора и причинява други сериозни проблеми на милиони хора, имиграцията, глада и корабокрушението в продължение на десетилетия. Едно от най-големите опасности за човешкото същество е ядрената заплаха, която ни поставя в опасност да изчезнем като вид.

Можем да спрем правителствата да имат правомощията да атакуват други страни, като я забраняват с международните стандарти и националните закони. Ето защо искаме от международните органи и политици в няколко страни да направят натрапчиво подаването на референдум на военните намеси извън националната територия.

Имаме вяра, че няколко малки държави без рекордна война ще бъдат първите, които подкрепят тази инициатива, променяйки законите си, или че международните органи ще насърчават тези законодателни промени на световно равнище. В първия случай се очаква тези държави да принудят международните органи да подкрепят тази мярка; Освен това, с техния пример, както и с популярния и средния натиск, те могат да направят така, че всяка страна да промени законите си, които спират сегашното си правителство да нахлуе в друга държава.

Дадохме на политиците прекалено много власт и последствията от тях са много сериозни: замърсяване, несправедливост, бедност, войни, корупция, глобално затопляне, унищожаване на планетата и унищожаване на човешкия вид. Сега трябва да реагираме по два начина: да отнемем от политиците силата на вземане на решения по въпроси, които увреждат глобалните интереси, както и в тази петиция, и да ги задължаваме да вземат решения, които са от полза за всички нас.

Това ще направим от Международната асоциация за промяна на света чрез петиция. Това е първата петиция и имаме вяра, че големите общност подкрепя Със своя подпис, че десетки хиляди петиции победителки вярваме, че нашите нови петиции са полезни и те могат да влизат също.

Няма да използваме името ви, няма да знаем датата ви. Трябва само да използваме пълния брой подписи.

Можете да намерите повече информация за нашия проект на адрес www.iachangetheworld.org и можем да Ви информираме за нашите тримесечни заявки, ако ни следвате на страницата на Facebook: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-Bulgarian-204706366730549

Hoy: Javier cuenta con tu ayuda

Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Подписване за забрана на политиците да обявят война. Задължителен референдум». Únete a Javier y 2.365 personas que ya han firmado.