Основно училиште "населба Пинтија"

Основно училиште "населба Пинтија"

Started
August 12, 2022
Petition to
Градоначалник на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски
Signatures: 286Next Goal: 500
Support now

Why this petition matters

Started by Branko Majinski

Реновација и проширување на основното училиште.

Изградба на спортска сала во склоп на училиштето.

Уредување на училишниот двор.

Нов систем за греење/ладење на училиштето.

Сигурносни системи во и околу училиштето.

Support now
Signatures: 286Next Goal: 500
Support now

Decision Makers

  • Орце ЃорѓиевскиГрадоначалник на Општина Кисела Вода