Зоран Лазаревски-Паљо за градоначалник на Општина Битола!

Зоран Лазаревски-Паљо за градоначалник на Општина Битола!

0 have signed. Let’s get to 50!
At 50 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Тодор Пантелејмон started this petition to Општина Битола

Поради големите измами, лаги, криминали на партиите во Македонија Зоран Лазаревски-Паљо е најдобар кандидат за градоначалник на Општина Битола за Битола да стане таа Битола што беше. 

Потребно се големи промени кои Паљото би ги направил за доброто на Битола и иднината нејзина. 

0 have signed. Let’s get to 50!
At 50 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!