Петиция закрыта

Врозумiти правлiння Японiї

Эта петиция собрала 5 подписантов

Шановнi пани!

Як патрiот України, звертаю Вашу увагу до посту якогось колораду з окупованоi Донеччины https://fareastener.livejournal.com/216695.html Цей колорад iз допомогою доданих фотографiй описує, як члени японського правлiння, знаходячись на окупованих Курилах разом iз москалями, роспивають вино, що було вироблено в окупованому Криму. Подiльники колораду забезпечили його фотографiями цього процесу, який вiн смакує iз задоволенням.

Президент Петро Порошенко проголосив 2017 рiк роком Японiї та України. Японський уряд у вiдподiв на це, не розумiючи, що робить, по сутi пiдтримує росiйських окупантiв.

Цю петицію я вже направив на сайт кабінету міністрів України (https://petition.kmu.gov.ua але мені було відмовлено в розгляданні петиції без пояснення причини.

Прошу, шановнi пани, не залишити цей факт без уваги та врозумiти правлiння Японiї.

Слава України.

Cегодня Олександр рассчитывает на вас

Олександр Ляшев нуждается в вашей поддержке петиции «Олег Валерійович Ляшко: Врозумiти правлiння Японiї». Олександр и 4 участника этой кампании рассчитывают на вас сегодня.