Передати Балтській об'єднаній громаді будівлю інтернату!

0 людей подписали. Следующая цель: 100

Майже 700 дітей міста Балта залишилися без приміщення для навчання. Причина складної ситуації — липнева пожежа, яка зруйнувала школу №3. Через удар блискавки будівля перетворилась у місце, непридатне для занять. Школа потребує масштабної реконструкції. Орієнтовний час закінчення усіх робіт — кінець наступного року.

Передача будівлі Балтського інтернату у власність громади дозволить створити умови для продовження навчання усіх учнів постраждалої школи. Діти з самого інтернату будуть переведені до Ананьєва, де є всі комфортні умови для проживання та навчання. Натомість, співробітникам інтернату запропонують посади в обласних та місцевих закладах освіти. Таким чином, вони не залишаться без роботи, а сотні дітей матимуть змогу приходити на навчання у комфортні класи.

Рішення про передачу будівлі інтернату балтській громаді мають затвердити на найближчій сесії Одеської обласної ради. Вона відбудеться наприкінці серпня.

Підтримайте петицію, якщо ви згодні із моїм планом по передачу інтернату громаді, аби допомогти дітям постраждалої школи отримати комфортні умови для занять.

Лише разом — переможемо!

Cегодня Алексей рассчитывает на вас

Алексей Гончаренко нуждается в вашей помощи с петицией «Одеська обласна рада: Передати Балтській об'єднаній громаді будівлю інтернату!». Алексей и 37 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.