Petition Closed

This petition had 23,155 supporters

Online translation into English below.

_________________________________________________________________________

ПРОСИМ ОБСУЖДЕНИЯ ТЕМЫ - ЖЕСТОКОГО ОБРАЩЕНИЯ С ЖИВОТНЫМИ В ЦИРКАХ РФ В ПРОГРАММЕ А. МАЛАХОВА «ПУСТЬ ГОВОРЯТ».

Requests wide public discussion of the topic of animal cruelty in the Russian circus on television.

Уважаемый Константин Львович!

В апреле этого года российское общество буквально взорвал видеоролик в интернете, на котором были запечатлены вопиющие по своей жестокости истязания цирковых животных российскими дрессировщиками в Большом Санкт-Петербургском цирке на Фонтанке. Видеокадры были отсняты активисткой Центра защиты прав животных «ВИТА», установившей скрытые камеры за кулисами цирка, куда она специально устроилась работать ради проведения общественного расследования. Видео посмотрели более миллиона пользователей интернета, это событие осветили десятки телеканалов, включая зарубежные СМИ.

Тема вызвала очень эмоциональный отклик у россиян. Однако, несмотря на такой невиданный резонанс и требования тысяч людей наказать виновных, правоохранительные органы даже по истечении 7 месяцев так и не приняли решение по этому делу, в результате чего никто из дрессировщиков не понёс наказание.

Российская общественность просит вас, как главу канала с многомиллионной аудиторией, экстренно посвятить всестороннему открытому обсуждению этой острой темы один из выпусков программы Андрея Малахова «Пусть говорят», потому что сокрытие подобных проблем является тормозом на пути нравственного совершенствования нашего общества.

Мы хотим жить в цивилизованной стране, где нет места насилию и жестокости!

ПОСМОТРИТЕ, ПОЖАЛУЙСТА ВИДЕО МАТЕРИАЛЫ:

За кулисами цирка - 1, - 2. Расследование в русском цирке 2012-2013 (Центр защиты прав животных "ВИТА")                                                               http://www.vita.org.ru/new/2013/apr/17.htm#v

За кулисами цирка - 1. Расследование "Виты" 2012-2013                 http://www.youtube.com/watch?v=OC4i1U3dmNI

За кулисами цирка - 2. Расследование "Виты" 2012-2013    https://www.youtube.com/watch?v=GVm6B-kc2i0

Спрятанное дело. То, что не показывают СМИ. Цирк. По ту сторону арены. http://www.vita.org.ru/video/razvlvideo/circus_behind_the_curtains_4.htmhttp://www.youtube.com/watch?v=9IMI2N9n4x0

ТВЦ. Программа "Линия защиты". Журналистские расследования.

__________________________________________________________________________

Dear Director General of ORT "First Channel" Konstantin Ernst,

In April this year the Russian society literally blew the video on the Internet, which were sealed blatant cruelty torture Russian circus animals trainers in Greater St. Petersburg Circus. Motion pictures were filmed Center activist animal rights "Vita", install a hidden camera behind the scenes of the circus, where she got a job specifically for holding a public inquiry. Video watched by more than a million Internet users, this event highlighted dozens of television channels, including foreign media.

Subject had a very emotional response from the Russians. However, despite such unprecedented response and requirements of thousands of people to punish the perpetrators, the police even after 7 months and have not made a decision on the case, with the result that none of the trainers are not punished.

The Russian public asks you, as the head of the channel with an audience of millions, extra devote full public discussion of this pressing one of the topics editions of Andrey Malakhov "Let them talk",  because the concealment of such problems is a brake on the moral improvement of our society.

We want to live in a civilized country, where there is no place for violence and cruelty!

Behind the scenes of the circus - 1 - 2. Investigation into Russian circus 2012-2013 (Centre for the Protection of Animal Rights "VITA") http://www.vita.org.ru/new/2013/apr/17.htm#v

Behind the scenes of the circus - 1. Investigation "Vita" 2012-2013                                    http://www.youtube.com/watch?v=OC4i1U3dmNI

Behind the scenes of the circus - 2. Investigation "Vita" 2012-2013                                    https://www.youtube.com/watch?v=GVm6B-kc2i0

The prosecutor's office of St. Petersburg, hides a criminal offense in the circus. What is not shown by the media. Circus. On the other side of the arena.                                 http://www.vita.org.ru/video/razvlvideo/circus_behind_the_curtains_4.htm http://www.youtube.com/watch?v=9IMI2N9n4x0

TVC. The "line of defense". Investigative journalism.                                                         https://www.youtube.com/watch?v=uI8Xqlx7-O4

Today: Российская общественность is counting on you

Российская общественность Защита животных needs your help with “ОБСУЖДЕНИЕ НА ТВ ТЕМЫ: ЖЕСТОКОСТЬ С ЖИВОТНЫМИ В ЦИРКАХ РФ. Requests wide public discussion of the topic of animal cruelty in the Russian circus on TV.”. Join Российская общественность and 23,154 supporters today.