0 have signed. Let’s get to 15,000!

Важно съобщение:

Поради хумористичния характер на петицията тя често е взимана като шега. Въпреки това, всичко което съм написал е това, което съм видял със собствените си очи и оставам зад всяко мое изречение. Бяха направени и множество пародии, които не трябва да се приемат насериозно. Никога не съм и нямам намерение да променям част от оригиналното заглавие или текст. В текста НЕ са изказани обиди или омраза.

Здравейте,

Ученик съм на математическата гимназия в Бургас от 2017 година, набор 2003. “Акад. Никола Обрешков” се слави като едно от най-добрите училища в община Бургас, а и в цяла България, печелейки множество медали по международни състезания. За съжаление още от идването ми в ПМГ се забеляза един комичен, но много сериозен проблем: материалната база. В цялата държава се изпитва затруднение с обновяването на материалната база, но това което прави впечатление, е че в ПМГ тя въобще ЛИПСВА. Още на първия учебен ден мой съученик беше оставен без стол и се наложи да стои прав в продължение на час и половина. След започване на учебната година се оказа че това не е било частен случай, а редовна “практика”. Ако нямаше отсъстващи беше почти сигурно че няма и достатъчно столове/чинове. Така започна и “краденето” на материална база от другите стаи. Това, което наистина промени представите ми за гимназията беше съвета на учителите: да идваме с 15-20 минути по-рано, за да осигурим достатъчно столове за всички ученици.

Today: Nedyalko is counting on you

Nedyalko Tenev needs your help with “Набиране на средства за чинове и столове в ППМГ “Акад. Никола Обрешков”, гр. Бургас”. Join Nedyalko and 10,851 supporters today.