Учебници и настава од Септември!

Учебници и настава од Септември!

0 have signed. Let’s get to 25,000!
At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!

Anita Van De Meerendonk started this petition to Министерство за образование

Согласно незадоволството на родителите за укинување на печатените учебници и најавата за евентуално продолжување на онлајн наставата од Септември 2021 година, ја формираме оваа петиција. Потпишете ја што помасовно! Од септември во училишни клупи и со печатени учебници! Ако не реагираме сега, ќе имаме уште една изгубена година за нашите деца! 

0 have signed. Let’s get to 25,000!
At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!