Учебници и настава од Септември!

0 have signed. Let’s get to 25,000!

At 25,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!

Согласно незадоволството на родителите за укинување на печатените учебници и најавата за евентуално продолжување на онлајн наставата од Септември 2021 година, ја формираме оваа петиција. Потпишете ја што помасовно! Од септември во училишни клупи и со печатени учебници! Ако не реагираме сега, ќе имаме уште една изгубена година за нашите деца!