Права за студентите во странство

Права за студентите во странство

212 have signed. Let’s get to 500!
Started
Petition to
Министерство за здраство

Why this petition matters

Started by Studenti

Ние, студентите што студираме во странство (во случајот Р.Бугарија) бараме да не ослободите од покажување на тест/сертификат за ковид за излез од територијата на Р.С.Македонија. 

212 have signed. Let’s get to 500!