ВРАЌАЊЕ НА ТВ КАНАЛИТЕ EUROSPORT 1 И 2, DISCOVERY, TLC I ANIMAL PLANET

0 have signed. Let’s get to 2,500!


Бараме ИТНО враќање на ТВ каналите Eurosport 1 i 2; Discovery, TLC i Animal Planet.

Бараме крај на самоволието самоинцијативно без консултација (анкета) со корисниците да се менуваат и укинуваат ТВ каналите кои се корисни за развојот на децата, како едукативни и спортски канали кои помагаат за развивање на спортски и натпреварувачки дух кај нив,  а нас возрасните не лишувате од најдобриот и најгледаниот спортски канал пред почетокот на зимската Олимпијада. Во морето на шунд што го имате во понудата на ТВ канали овие кои ги укинавте беа најгледаните. Во иднина пред да преземате било каква измена спроведете анкета.

Бараме итно враќање на наведените ТВ канали, во спротивно ќе ги преземемe сите можни правни механизми за масовно раскинување на договорите со вас без плаќање пенали.

 Today: Biljana is counting on you

Biljana Ristoska needs your help with “Македонски Телеком АД - Скопје; : ВРАЌАЊЕ НА ТВ КАНАЛИТЕ EUROSPORT 1 И 2, DISCOVERY I ANIMAL PLANET”. Join Biljana and 2,446 supporters today.