Звільнення Дайнеко Валентини Вікторівни та позбавлення ордену княгині Ольги

0 людей подписали. Следующая цель: 1 500

Шановні Леоніде Васильовичу, Сергію Івановичу, Валерію Володимировичу та Володимире Олександровичу!

25 серпня 2020 року до голови громадської організації «Червоний Губер» надійшли скарги щодо несумісності поведінки Валентини Вікторівни Дайнеко з посадою завідувача кафедри іноземних мов Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Валентина Вікторівна неодноразово дискримінувала студентів Інституту міжнародних відносин за гендерною та іншими ознаками, а також принижувала їх честь та гідність.

Вона заявляла, що “заборонила б дівчатам бути студентами інституту”, принижувала студентів називаючи їх “неотесаними селюками”, забороняла пити воду під час пар та продовжувала постійні дискримінуючи дії протягом усього терміну обіймання посади завідувача кафедри.

Враховуючи неодноразові порушення законодавства України та постійні випадки приниження людської гідності, вимагаємо розглянути питання щодо некомпетентності завідувача кафедри іноземних мов Інституту міжнародних відносин та вплинути на позбавлення нагород та звільнення Дайнеко Валентини Вікторівни з цієї високої та поважної посади, зупинивши тим самим постійний страх та психологічний терор студентів Інституту міжнародних відносин.

З повагою,
громадська організація “Червоний Губер” та ініціативна група випускників, студентів, аспірантів та викладачів Інституту Міжнародних Відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Cегодня ГО "Червоний Губер" рассчитывает на вас

ГО "Червоний Губер" нуждается в вашей помощи с петицией «Звільнення та позбавлення ордену княгині Ольги Дайнеко Валентини Вікторівни». ГО "Червоний Губер" и 1 345 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.