ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З ТВАРИНАМИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!

0 людей подписали. Следующая цель: 35 000

Сергій Кордик
Сергій Кордик подписал(а) эту петицию

ЗАКОН УКРАЇНИ

Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо збільшення покарання за жорстоке поводження з тваринами!

Максим Панчук постановляє:

I. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

1. У Кримінальному кодексі України (Відомості Верховної Ради України, 2001 р., № 25-26, ст. 131):

1)Частину другу статті 299 виключити;

2)у статті 299:

частину першу викласти в такій редакції:

"Жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі безпритульними тваринами, що вчинене умисно або випадково та призвело до каліцтва чи загибелі тварини, а також нацьковування тварин одна на одну чи інших тварин, вчинене з будь-яких мотивів, публічні заклики до вчинення діянь, які мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, а також поширення матеріалів із закликами до вчинення таких дій -

караються штрафом від десяти тисяч до двадцяти п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від шести до семи років з конфіскацією тварин або без такої";

частину третю викласти в такій редакції:

"Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені з особливою жорстокістю, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб, або вчинені активним способом, -

караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією тварин або без такої";

II. Цей Закон набирає чинності з дня, коли громадяни України нарешті прокинуться, та зрозуміють, що оригінальний закон їх вводить в оману, а цей працював би, та садив би в тюряги мільйони шкуродерів по Україні !.

Небайдужий громадянин України             Максим Панчук

м.Вінниця