Петиция закрыта

Эта петиция собрала 271 подписант

Ми, патріотичні Громадяни України, різних національностей

- усвідомлюючи свою відповідальність перед Богом, власною совістю, попереднім, нинішнім та прийдешніми поколіннями,

- дбаючи про забезпечення прав і свобод кожної Людини та гідних умов її життя,

- прагнучи розвивати і зміцнювати демократію, вдосконалювати соціальні стандарти правової держави та розбудовувати громадянське відповідальне суспільство,

з метою сприяння національним інтересам України, відновлення історичної справедливости та наповнення офіційного символу державності духовно-філософським і сакральним змістом, який відповідає світоглядним і морально-етичним основам українського народу,

звертаємось до депутатів Верховної Ради України з вимогою прийняти Закон про Державний Прапор, в якому повернути історичний Прапор нашої Держави з розташуванням кольорів:

жовтий колір згори, блакитний колір знизу.

www.прапор.укр
www.facebook.com/prapor.ua

Cегодня Прапор рассчитывает на вас

Прапор Ук-Ра-Їна нуждается в вашей помощи с петицией «Депутатам Верховної ради України: Прийняти Закон про Державний Прапор, в якому повернути історичний Прапор нашої Держави з наступним розташуванням кольорів: жовтий згори, блакитний знизу». Прапор и 270 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.