Петиция закрыта

Декриміналізувати використання неліцензійного программного забезпечення похожденням з РФ

Эта петиция собрала 8 подписантов

Шановні Петро Олексійович, Олександр Валентинович, Андрій Володимирович,

Відповідно до Указу Президента України №133/2017 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", на території України введено санкції щодо ряду російських компаній.

Ці санкції виключають можливість легального використання програмних продуктів, які підпали під обмеження. Водночас інфраструктура багатьох підприємств України залежить від програмних продуктів російського виробництва, включаючи ПЗ для бухгалтерського обліку.

З метою запобігання збиткам українських підприємств, та з метою покращення економічної та політичної підтримки санкцій проти РФ з боку населення України, прошу декриміналізувати неліцензійне (піратське) використання програмного забезпечення походженням з Російської Федерації упродовж строку дії санкцій, та вважати таке ПЗ «трофейним».

Cегодня Олексій рассчитывает на вас

Олексій Глушенко нуждается в вашей помощи с петицией «Декриміналізуйте використання неліцензійного программного забезпечення похожденням з РФ!». Олексій и 7 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.