Petition Closed

ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАШТИТУ ГРАЂАНА ОБРЕНОВЦА ОД МИГРАНТСКОГ НАСИЉА

This petition had 2,232 supporters


Поводом недавних узнемиравајућих дешавања на теритoрији општине Обреновац, када је нападнута мајка са бебом у колицима, општинска организација Српског покрета Двери Обреновац овим путем покреће петицију којом захтевамо од Министарства за рад, социјална и борачка питања измештање миграната са територије наше општине. 

Алармантно је да Влада Републике Србије већ годинама окреће главу од овог горућег питања. Док све озбиљне државе савремене Европе и света рестриктивном мигрантском политиком штите, како своје грађане, тако и националну безбедност и сувереост, наша држава тежи да постане прихватни центар за огроман број људи чија судбина није и не може бити одговорност грађана Србије.

Сматрамо да мигрантском кампу није место у касарни која се, да подсетимо јавност, налази у близини термоелектране "Никола Тесла", те да је оваквим поступањем угрожена безбедност не само грађана Обреновца, већ и свих грађана Србије.

Из наведених разлога, овим путем позивамо све грађане Обреновца да својим потписом подрже ову петицију. 

Српски покрет Двери Обреновац

 Today: Bojan is counting on you

Bojan Stojsic needs your help with “Двери: ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАШТИТУ ГРАЂАНА ОБРЕНОВЦА ОД МИГРАНТСКОГ НАСИЉА”. Join Bojan and 2,231 supporters today.