Скопско Метро 2027

Скопско Метро 2027

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Viktor Trpovski started this petition to граѓанска иницијатива and

Скопско Метро

Петиција за изградба на метро во Скопје, со цел намалување на загадувањето и целосно искоренување на автобусите и лошите автомобилски навики кои секој од нас ги има. Придружи се на оваа петиција доколку и тебе ти е смачено од секојдневната гужва и загадените бели дробови! Скопје заслужува да е град на кој ќе се гордееме!

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!