Скејт парк во Скопје каде што можат да возат почетници!

Скејт парк во Скопје каде што можат да возат почетници!

0 have signed. Let’s get to 25!
At 25 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Николоски А. started this petition to Градот

Прво што ке кажете е дека веке има два скејт парка во Скопје. Да во право сте но верувајте никој почетник што почнува да вози велосипед, скирол, скутер неможе да вози во нив. Изградени се за полу профеционалци. Затоа би било супер да се изгради уште еден. Финален и асален скејт парк во кој почетници ке можат да се подучат.

Еве некои слики за пример.

 

https://1.bp.blogspot.com/--Iv7So1QS7M/WQatFBNYr4I/AAAAAAAACJ0/q9hUt3B_azQJjQ7e6KsxQyzqgcwrsUolACLcB/s1600/Z-1.jpg

https://static1.squarespace.com/static/55d34668e4b0f19d09d9e823/t/594cabd0197aea122944fe6c/1498237107941/

0 have signed. Let’s get to 25!
At 25 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!